Pubblicato il 1 commento

VISITA CLINICA ITALIANA

Klinika më e mirë italiane në Shqipëri, Vista e Vita, ju mirëpret me mjekun italian specialist në kirurgjinë okulistike me lazer, Dr Geremia Oliva. Gama e gjerë e shërbimeve tona të specializuara është e garantuar tʹi përgjigjet të gjitha nevojave dhe dëshirave tuaja në fushën e okulistikës.

Shërbimet dhe produktet që Vista e Vita ofron përfshijnë:

  • Vizita okulistike

Ekzaminimi në tërësi I syrit

Vizita e kompjuterizuar

Matja e presionit të syrit

Vizita për katarakt dhe Glaukoma

Fundus oculi

Ekzaminimi I retinës

  • Syze optike të cilësisë më të lartë dhe markave më të mira (Kenzo, Moschino, Ray Ban, Fendi, Tommy Hilfiger, Boss etj)
  • Xhamat tanë organikë antirefleks, hidrofobike, antigraffio etj.
  • Syze dielli
  • Lente kontakti
  • Gamën e produkteve biokozmetike Vista e Vita

Për më tepër informacion si dhe për të prenotuar vizitën tuaj na kontaktoni:

Phone: +355697066705
Email: vistaevita@hotmail.com